Spa panel urbanBij de renovatie, verbouwing of verandering in de badkamer is het gewenste sanitair van groot belang. Maar naast een mooi badkamermeubel, een ruime douchecabine en misschien wel een ligbad zijn ook de tegels in de badkamer heel belangrijk. Badkamertegels spelen namelijk een grote rol bij de uitstraling van de badkamer. Lichte muurversiering zorgt bijvoorbeeld voor een ruimtelijk gevoel, terwijl donkere tegels in de badkamer juist kunnen zorgen voor een warm accent. Hoewel badkamertegels de meest voor de hand liggende keuze is voor de muurversiering, zijn er ook goedkopere en meer praktische oplossingen om de muren te voorzien van nieuwe decoratie.

Sanifun heeft speciale spa panels in het assortiment waarmee u de muren in de badkamer en totaal andere uitstraling kunt geven. De spa panels garanderen een eenvoudig en vooral snelle installatie in tegenstelling tot wandtegels. De panelen kunt u eenvoudig zelf bevestigen, waardoor de spa panels een goed alternatief zijn. De luxe wandpanelen zijn net als badkamertegels verkrijgbaar in allerlei kleuren, prints en tinten zodat u iedere gewenste uitstraling kunt creëren in de badkamer.

De spa panels van Sanifun zijn een WBP-multiplex wandpanelen, wat inhoudt dat de luxe panelen bestand zijn tegen water wat natuurlijk van groot belang is in de badkamer. De spa panels hebben een prachtige laminaatafwerking in natuurlijke kleuren tot aan opvallende tinten. Om twee panels samen te voegen kan er gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld aluminium profielen, maar u kunt ook kiezen voor een systeem met een onzichtbare verbinding. Met de innovatieve hydro-lockverbindingwordt een spa panel onder een hoek gemanoeuvreerd in de voeg van het aangrenzende spapanel. Hierdoor kan de verbinding nauwkeurig in elkaar klikken, wat zorgt voor een gladde, strakke verbinding die haast niet zichtbaar is. Uiteraard zorgt deze verbinding voor een waterdichte voeg en is dit zowel eenvoudig als snel zelf te installeren.

Heeft u interesse in de spa panelenvan Sanifun als alternatief van de badkamertegels? Bekijk dan ons ruime aanbod spa panelen en spa panels met hydro lock verbinding. De panelen kunt u eenvoudig online bestellen en vooraf kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor vragen over het materiaal, de installatie en andere onduidelijkheden over de luxe wandpanelen