Sanifun whirlpool SoloWhirlpools zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij onder andere vaak gekozen kan worden uit een massagebad met luchtjets of waterjets. Het verschil hiertussen is dat bij de luchtjets de massagestralen door middel van lucht ontstaan en bij waterjets de bubbels veroorzaakt worden door waterstralen. Waterjets zijn altijd aan de zijkant opgenomen van de whirlpool, omdat deze te sturen zijn. Luchtjets zijn juist altijd aan de onderkant van het bad te vinden, waardoor de luchtbellen zich een weg langs u lichaam zullen zoeken. De waterjets hebben meer een massagefunctie, omdat de waterstralen krachtiger zijn. Door te kiezen voor een whirlpool met zowel luchtjets als waterjets, profiteert u van het beste van beiden in het massagebad!

Sanifun whirlpool Solo

Sanifun heeft verschillende whirlpools en massagebaden opgenomen in het assortiment die geschikt zijn om in de badkamer te plaatsen. Zo kunt u kiezen voor een hoekbad met massagefunctie, whirlpools die ruimte bieden om met twee personen plaats te nemen, massagebaden met water- en/of luchtjets of een indoor whirlpool met het formaat van een normale badkuip die geen overbodige ruimte in beslag neemt van de badkamer.

De Sanifun whirlpool Solo is een voorbeeld van zo’n massagebad welke niet veel meer ruimte in beslag neemt dan een normaal ligbad. Het massagebad heeft namelijk afmetingen van 160 x 82 x 60 centimeter. Zoals de naam en het formaat al doen vermoeden, bied dit bad plek om in uw eentje ontspannen te badderen. Bij het ontwerp van de badkuip is niet alleen aan het comfort gedacht, ook het design mag er wezen en zal zorgen voor een stijlvolle uitstraling in de badkamer.

Het massagebad Solo is voorzien van een waterpomp van 1HP met 8 waterjets van 50 millimeter, welke zorgen voor een comfortabele massage van waterstralen. Dankzij de hoofdsteun kunt u een comfortabele houding aannemen in het bad om compleet te ontspannen. Verder is het ligbad voorzien van een pop-up met water niveau bescherming en een mengkraan zodat u zelf de gewenste temperatuur van het water kunt bepalen. De handdouche maakt het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig uw haren te wassen in het bad. Aan de buitenzijde van de badkuip vindt u een handdoekhouder en shampoorekje om alle benodigde spullen binnen handbereik te hebben tijdens het badderen.

Indoor- & outdoor whirlpools van Sanifun

Voor nog veel meer andere indoor whirlpool modellen, kunt u terecht in de uitgebreide collectie whirlpools van Sanifun. Daarnaast zijn er tevens verschillende outdoor whirlpool modellen verkrijgbaar, bij veel mensen beter bekend als jacuzzi. Deze baden bieden de mogelijkheid om lekker in de buitenlucht te badderen, vaak met meerdere personen. Bestel het gewenste sanitair eenvoudig online